(VEGA) NACHO’S 4 DINNER

daisieskitchen.com nacho's nacho chips groenten veggies vegetarisch vega feta kaas cheddar paprika ui champignons salsa mais doperwten salsasaus mexicaans met je handen eten food foodie kids kinderen avondeten diner dinner eten

Wat is er nu lekkerder dan chips als avondeten? Dat kun je wel aan je kinderen (en je man) verkopen! Slecht? Misschien. Maar door er veel groenten doorheen te gooien en het vlees over te slaan, heb je in elk geval je vitamientjes binnen. Ik moedig je wel aan lekker met je handen te eten, want kliederen is toegestaan met nacho’s.

Wat heb je nodig? (voor 2 à 3 personen)
– zak naturel nacho’s
– 1 grote ui
– 1 bakje champignons
– 1 rode paprika
– 150 gram (Cherry)tomaatjes
– 1 blikje mais
– 150 gram doperwten
– 3 plakken cheddar
– 1 potje salsasaus naar keuze
– nog meer kaas  🙂
(mocht je wel met vlees willen: 350 gram gehakt)

Bereidingstijd: 15 minuten

Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. (als je vlees gebruikt, dit NU toevoegen) Fruit deze in de pan met wat olie. Voeg daarna de gesneden paprika en tomaatjes toe en laat dit op zacht vuur pruttelen. Als laatst voeg je de doperwten, mais en salsasaus toe. Deze hoeven enkel warm te worden.

daisieskitchen.com nacho's nacho chips groenten veggies vegetarisch vega feta kaas cheddar paprika ui champignons salsa mais doperwten salsasaus mexicaans met je handen eten food foodie kids kinderen avondeten diner dinner eten

Leg intussen wat nacho’s op een bord. Een diep bord is overigens wel handig. Scheur de cheddar in kleine stukjes en verdeel deze over en tussen de chips. Die gaan straks lekker smelten als de warme groenten en saus eroverheen gaan.

daisieskitchen.com nacho's nacho chips groenten veggies vegetarisch vega feta kaas cheddar paprika ui champignons salsa mais doperwten salsasaus mexicaans met je handen eten food foodie kids kinderen avondeten diner dinner eten

Schep de groenten met saus over de nacho’s heen en maak het af met eventueel nog meer kaas. Ik kies voor wat blokjes feta. Ook lekker: een lepel crème fraîche on the side.

daisieskitchen.com nacho's nacho chips groenten veggies vegetarisch vega feta kaas cheddar paprika ui champignons salsa mais doperwten salsasaus mexicaans met je handen eten food foodie kids kinderen avondeten diner dinner eten

Persoonlijk vind ik het heerlijk om de groenten en saus met de nacho’s op te scheppen en dan zo te eten. Mijn man prakt alles door elkaar en eet het liefst met een vork. Ieder zijn ding natuurlijk haha. Ben benieuwd hoe jij de nacho’s het liefst eet!

daisieskitchen.com nacho's nacho chips groenten veggies vegetarisch vega feta kaas cheddar paprika ui champignons salsa mais doperwten salsasaus mexicaans met je handen eten food foodie kids kinderen avondeten diner dinner eten

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’

Advertenties

3 gedachtes over “(VEGA) NACHO’S 4 DINNER

  1. […] jij vanavond vleesloos kunt eten? Misschien zijn deze recepten dan iets voor jou: Spicy Pompoensoep Nacho’s for dinner Couscous salade Paprika gevuld met couscous & spinazie Falafel Spicy hummus Pompoen quiche […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s