GARNALEN SALADE MET ROMIGE CHILI

daisieskitchen.com garnalen salade romige chilisaus chili dressing kruidenkaas gamba's roze garnalen shrimp champignons rode ui paprika rucola sla salade zomer eten food foodie keuken koken recept makkelijk snel lekker limoen zoet zuur

Met het zomerse weer eet ik eigenlijk nooit warm. Een frisse salade heeft echt de voorkeur. En wat is er lekkerder dan iets lichts met wat garnalen? Vandaag deel ik het recept mét een romige chilisaus.

Wat heb je nodig? (voor 2 personen)
– 1 zakje rucola
– half bakje champignons
– 1 kleine (rode) ui
– 1 paprika
– halve komkommer
– peper + peterselie
– 1/4e limoen

Dressing
– 2/3e deel chilisaus
– 1/3e deel kruidenkaas
– 1/4e sap van een limoen

Bak de champignons en de garnalen kort in de olie. Giet eventueel wat  vocht af. Voeg als laatst nog even de peterselie en wat peper toe. Laat het afkoelen en blus af met wat limoen. Voeg eventueel alvast de ui en paprika toe.

daisieskitchen.com garnalen salade romige chilisaus chili dressing kruidenkaas gamba's roze garnalen shrimp champignons rode ui paprika rucola sla salade zomer eten food foodie keuken koken recept makkelijk snel lekker limoen zoet zuur

Maak intussen de dressing aan door in een bakje de ingrediënten te mixen (dit gaat het makkelijkst met een vork).

daisieskitchen.com garnalen salade romige chilisaus chili dressing kruidenkaas gamba's roze garnalen shrimp champignons rode ui paprika rucola sla salade zomer eten food foodie keuken koken recept makkelijk snel lekker limoen zoet zuur

Als de garnalen en champignons zijn afgekoeld, kun je ze toevoegen aan de sla en komkommer. Voeg de dressing toe en mix alles door elkaar. Eet smakelijk!

daisieskitchen.com garnalen salade romige chilisaus chili dressing kruidenkaas gamba's roze garnalen shrimp champignons rode ui paprika rucola sla salade zomer eten food foodie keuken koken recept makkelijk snel lekker limoen zoet zuur

daisieskitchen.com garnalen salade romige chilisaus chili dressing kruidenkaas gamba's roze garnalen shrimp champignons rode ui paprika rucola sla salade zomer eten food foodie keuken koken recept makkelijk snel lekker limoen zoet zuur

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’

Advertenties

2 gedachtes over “GARNALEN SALADE MET ROMIGE CHILI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s