BANANA PANCAKES

daisieskitchen.com, banana pancakes, banaan pannenkoeken, pannekoek, pannekoekjes, banaan, bananen, ei, 3 ingredienten, in huis, boodschappen, gezond, food, foodie, eten, koken, keuken, recept, recipe, makkelijk, snel, ontbijt, zoet, healthy food, healthyfoodie, afvallen, weightloss, leftover, kaneel, cinamon, breakfast, brekkie, foodblog, foodblogger

De feestdagen zijn achter de rug en na al dat lekkere – maar vaak toch vette – eten, heb ik altijd behoefte om extra groenten en fruit te eten. Banaan pannenkoekjes zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook nog een stuk gezonder dan gewone pannenkoeken. Daarnaast heb je er werkelijk maar 3 ingrediënten voor nodig, die je vast al in huis hebt. Aan het beslag dus maar!

Wat heb je nodig? Voor 6 kleine pannenkoekjes/per persoon
– 1 rijpe banaan
– 2 eieren
– boter of olie voor in de koekenpan
– naar keus: kaneel

Bereidingstijd: 15 minuten

Snijd de banaan in kleine stukjes en voeg de eieren toe in de kom. Prak de banaan door het ei en meng het tot een glad geheel.

daisieskitchen.com, banana pancakes, banaan pannenkoeken, pannekoek, pannekoekjes, banaan, bananen, ei, 3 ingredienten, in huis, boodschappen, gezond, food, foodie, eten, koken, keuken, recept, recipe, makkelijk, snel, ontbijt, zoet, healthy food, healthyfoodie, afvallen, weightloss, leftover, kaneel, cinamon, breakfast, brekkie, foodblog, foodblogger

Verwarm de koekenpan voor met een klein beetje boter of olie. Als dit goed warm is kun je het mengsel met een lepel in de pan gieten. Persoonlijk vind ik het fijner om meerdere kleine pannenkoekjes te maken dan één grote. Schud af en toe aan de pan, want zodra de pannenkoek los komt is hij gaar aan die kant. Nog even de andere kant mooi bruin bakken en dat is het klaar.

Serveer met kaneel en/of een andere topping zoals vers fruit. Eet smakelijk!

daisieskitchen.com, banana pancakes, banaan pannenkoeken, pannekoek, pannekoekjes, banaan, bananen, ei, 3 ingredienten, in huis, boodschappen, gezond, food, foodie, eten, koken, keuken, recept, recipe, makkelijk, snel, ontbijt, zoet, healthy food, healthyfoodie, afvallen, weightloss, leftover, kaneel, cinamon, breakfast, brekkie, foodblog, foodblogger

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

Advertenties

Een gedachte over “BANANA PANCAKES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s