TONY’S CHOCOLONELY WIT, FRAMBOOS KNETTERSUIKER

daisieskitchen.com, tony's chocolonely, limited edition, wit framboos knettersuiker, witte chocola, witte chocolade, chocoladereep, knettersuiker, knetters, vroeger, 90s kids, framboos, fruit, review, testen, eten, food, foodie, foodblog, foodblogger, snack, tussendoor, notsohealthy, cheat, cheating, cheatmeal

Goede voornemens op het gebied van snoepen? Sla dan dit bericht maar even over, want hier springt bij voorbaat het glazuur al van je tanden. De verpakking is al mierzoet roze, maar de inhoud belooft nog zoetere verhalen. Tony’s Chocolonely heeft weer meerdere Limited Edition varianten in de schappen liggen, waarvan ik vandaag de Framboos Knettersuiker test.

Wat ik altijd frapant vind, is dat alle #fitgirls en #healthychicks helemaal los gaan op Tony’s. Terwijl er net zo veel hele slechte calorien in zitten als iedere andere chocoladereep. Tony’s Chocolonely heeft toch wel iets extra bijzonders. In mijn geval gaat dat om de Euro’s. Want een reep die ZO DUUR is ga ik niet in 1x achter m’n kiezen duwen. Wat ik bij andere repen ongegeneerd doe #nevernoteating #chocoholic Want voor zo’n Limited Edition – die niet bij de meeste supers, maar wel bij Wereldwinkel en Jamin te koop zijn – tel je al gauw €3,50 neer. KATCHING!

daisieskitchen.com, tony's chocolonely, limited edition, wit framboos knettersuiker, witte chocola, witte chocolade, chocoladereep, knettersuiker, knetters, vroeger, 90s kids, framboos, fruit, review, testen, eten, food, foodie, foodblog, foodblogger, snack, tussendoor, notsohealthy, cheat, cheating, cheatmeal

Maar even zonder dollen, ik ben zeker fan van deze chocolade held. Toen de nieuwe Limited Editions werden aangekondigd had ik vooral zin om mijn tanden te zetten in de Framboos Knettersuiker. Want: nostalgie. Jazeker! Ik houd eigenlijk helemaal niet van fruit in m’n chocola, maar die knettersuiker trok me over de streep om toch naar de winkel te rennen (plus: vooraf calorieën verbranden door dat geren, mooi meegenomen!). Knettersuiker is childhood memories. Knettersuiker is naast lekker (want: suiker!!!) ook nog hilarisch door het geluid én het kriebelt zo lekker over je tong. Yes! Wie wil er nog naar een 5-sterren restaurant als je voor €3,50 ook een 3-dimensionale smaakbelevenis kunt ervaren?

daisieskitchen.com, tony's chocolonely, limited edition, wit framboos knettersuiker, witte chocola, witte chocolade, chocoladereep, knettersuiker, knetters, vroeger, 90s kids, framboos, fruit, review, testen, eten, food, foodie, foodblog, foodblogger, snack, tussendoor, notsohealthy, cheat, cheating, cheatmeal

Mierzoete roze verpakking van papier met herkenbare Tony’s Chocolonely uitstraling. Binnenin boordevol info over hoe FairTrade choco gemaakt wordt, waar het vandaan komt etc. Heel mooi allemaal, maar het gaat dan toch uiteindelijk om wat er in die zilveren wikkel zit. En jawel, bij het aanzien van de reep springt spontaan al het glazuur van je tanden: witte chocolade vol met roze van de framboos en suiker.

daisieskitchen.com, tony's chocolonely, limited edition, wit framboos knettersuiker, witte chocola, witte chocolade, chocoladereep, knettersuiker, knetters, vroeger, 90s kids, framboos, fruit, review, testen, eten, food, foodie, foodblog, foodblogger, snack, tussendoor, notsohealthy, cheat, cheating, cheatmeal

Het enige grote nadeel (naast die € dan hè) van Tony’s Chocolonely, is dat ik die reep nooit fatsoenlijk kan breken met al die schots-en-scheve stukjes. De autist in mij trekt dat niet. Die wenst blokjes. Allemaal. Evengrote. Blokjes… Maar ook dat terzijde: tijd om mijn tanden erin te zetten. Heeft iemand al een spoedafspraak gemaakt met mijn tandarts?

daisieskitchen.com, tony's chocolonely, limited edition, wit framboos knettersuiker, witte chocola, witte chocolade, chocoladereep, knettersuiker, knetters, vroeger, 90s kids, framboos, fruit, review, testen, eten, food, foodie, foodblog, foodblogger, snack, tussendoor, notsohealthy, cheat, cheating, cheatmeal

Je moet ervan houden en tot mijn eigen verbazing vind ik het serieus héél lekker! Het is inderdaad behoorlijk zoet en hoewel ik normaliter niet onwijs houd van framboos vind ik het hier top gedaan. En ja, het knettersuikereffect is net zo amazing als toen ik 8 was. Grote voordeel van het feit dat de chocola zeer zoet is, is dat je echt niet gaat proberen de reep in 1x weg te werken. Echt, dat kan alleen een zeer getraind persoon aan. Maar ik die overgebleven stukjes overigens wel in ga doen, is mijn granola. Mennn dat gaat lekker zijn als tegenhanger van de lichtzure kwark!

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

Advertenties

Een gedachte over “TONY’S CHOCOLONELY WIT, FRAMBOOS KNETTERSUIKER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s