GUILTFREE BOUNTY BALLETJES

daisieskitchen.com, bounty ballls, kokos, balletjes, chocola, gezond, healthy, healthyfood, cheatday, cheatfood, fitfood, sorrynotsorry, foodblog, foodblogger, blog, blogger, eten, voeding, gezond, tussendoortje, snack, koffie, thee, koelkast, vriezer, bounty, candybar,

Ondanks dat ik een ware chocolover ben, eet ik eigenlijk nooit echt candybars. Maar als ik dan toch moet kiezen, ja, dan is Bounty mijn favoriet. De heerlijk, zachte en tropische smaak van de kokos omhult in knapperige chocolade. Alleen is dit alles natuurlijk totaal niet gezond, want het barst van de suikers. Ook als je aan je lijn denkt of gewoon erg into de healthy lifestyle bent zijn daar af en toe die chocolade cravings. Dan heb ik vandaag de ideale oplossing, om toch aan die verlangens toe te geven zonder dat je je daar héél erg slecht over hoeft te voelen.

Wat heb je nodig? voor 6 flinke Bounty balletjes
– 4 eetlepels kokosmelk
– 1 theelepel honing of algavre siroop
– 1 theelepel kokosvet
– 7 à 8 eetlepels kokosrasp
– 80 gram pure chocola (hoe puurder, hoe minder slecht)

daisieskitchen.com, bounty ballls, kokos, balletjes, chocola, gezond, healthy, healthyfood, cheatday, cheatfood, fitfood, sorrynotsorry, foodblog, foodblogger, blog, blogger, eten, voeding, gezond, tussendoortje, snack, koffie, thee, koelkast, vriezer, bounty, candybar,

Doe de kokosmelk, de honing/algavre siroop en de gesmolten kokosvet in een schaaltje en voeg hier de kokosrasp aan toe. Meng dit goed door elkaar. Zorg dat het een stevige massa wordt, dus als het te vochtig is kun je wat extra kokosrasp toevoegen.

Smelt intussen de chocola au bain marie. Draai van het kokosmengsel handzame balletjes, ongeveer ter grootte van snack gehaktballetjes. Haal ze daarna met behulp van 2 theelepels door de chocola. Zorg dat ze rondom bedekt zijn. Leg op een bord met bakpapier. Bestrooi eventueel met nog wat extra kokosrasp voor een gezellige uitstraling.

daisieskitchen.com, bounty ballls, kokos, balletjes, chocola, gezond, healthy, healthyfood, cheatday, cheatfood, fitfood, sorrynotsorry, foodblog, foodblogger, blog, blogger, eten, voeding, gezond, tussendoortje, snack, koffie, thee, koelkast, vriezer, bounty, candybar,

Zet nu een paar uur in de koelkast – of cheat de tijd net als ik door ze een uurtje in de vriezer te zetten.

Heerlijk bij de koffie, thee of als tussendoortje!

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

daisieskitchen.com, bounty ballls, kokos, balletjes, chocola, gezond, healthy, healthyfood, cheatday, cheatfood, fitfood, sorrynotsorry, foodblog, foodblogger, blog, blogger, eten, voeding, gezond, tussendoortje, snack, koffie, thee, koelkast, vriezer, bounty, candybar,

Advertenties

5 gedachtes over “GUILTFREE BOUNTY BALLETJES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s