MILKA COLLAGE | REVIEW

daisieskitchen.com, milka, collage, review, reep, chocoladereep, karamel, biscuit, pure chocolade, kruidvat, goedkoop, budget, budgetproof, chocoholic, smaak, proeven, testen, test, rennen, chocolade, chocolate

Onlangs zag ik bij Kruidvat een aantal nieuwe varianten van MILKA liggen. Laat dat nu één van mijn favo chocolademerken zijn. Deze had ik niet eerder bij de supermarkt gezien dus ik besloot de MILKA Collage met stukjes karamel, biscuit en pure chocolade mee te nemen om te proberen. En ik kan je alvast verklappen: HEAVEN! 

Zoals alle MILKA repen, zit ook deze weer in de opvallende, paarse verpakking. Wanneer de reep op de zijkant ligt, kun je aan de oranje streep herkennen dat het om de Collage variant gaat. Hoewel die ook te verwarren is met de Caramello, want die heeft vrijwel dezelfde oranje kleur. Op de voorkant krijg je al een voorproefje van hoe de reep eruit ziet. Heerlijk toch? Ik kon niet wachten om hem te openen!

daisieskitchen.com, milka, collage, review, reep, chocoladereep, karamel, biscuit, pure chocolade, kruidvat, goedkoop, budget, budgetproof, chocoholic, smaak, proeven, testen, test, rennen, chocolade, chocolate

Maar eerst nog even kort naar de achterkant. Voor de mensen die willen weten wat er precies IN de reep zit. Die kcal zullen we voor het gemak maar even heel hard negeren.

daisieskitchen.com, milka, collage, review, reep, chocoladereep, karamel, biscuit, pure chocolade, kruidvat, goedkoop, budget, budgetproof, chocoholic, smaak, proeven, testen, test, rennen, chocolade, chocolate

Nu snel de verpakking openen en WOW wat er dan tevoorschijn komt. Dat ziet er hemels uit!

daisieskitchen.com, milka, collage, review, reep, chocoladereep, karamel, biscuit, pure chocolade, kruidvat, goedkoop, budget, budgetproof, chocoholic, smaak, proeven, testen, test, rennen, chocolade, chocolate

Ik hoor je denken, ja, het lijkt onwijs veel op de Johnny Doodle repen. Alleen is deze behoorlijk wat leuker geprijsd. Voor deze reep betaalde ik €0,79 (93 gram) tegenover €2,96 (180 gram). En omdat er iets minder gram in zit, voel ik me ook iets minder schuldig wanneer ik die reep in 1x wegwerk. Want ja, zo gaan die dingen… Bovenop zie je dus de heerlijke stukjes pure chocolade, bolletjes biscuit en soms een stukje fudge. Af en toe een stukje fudge dus, want die karamel zit er toch overduidelijk het minst vaak in. Ik moet daarnaast ook bekennen dat de reep die ik heb gefotografeerd een zeer magere bestrooiing heeft. Er zijn inmiddels al wat repen doorheen gegaan (want ja, wat lekker is koop je in bulk) en de andere repen hadden iets meer stukjes bovenop. Maar dat maakt qua smaak echt niks uit.

daisieskitchen.com, milka, collage, review, reep, chocoladereep, karamel, biscuit, pure chocolade, kruidvat, goedkoop, budget, budgetproof, chocoholic, smaak, proeven, testen, test, rennen, chocolade, chocolate

De smaak is namelijk top! De zachte melkchocolade die we van MILKA gewend zijn, met de crunch van de biscuit stukjes, soms een klein bittertje door de pure chocoladestukjes en dan weer de zachte zoetigheid van de karamel. Ja, ik ben zeer zeker verliefd op deze reep.

En het leuke is, dat ik toevallig weet dat er vaak bij Kruidvat tijdelijk nieuwe snacks in de schappen liggen en dat die dan na een paar maanden opeens in alle supermarkten liggen. Dus wil je de stroom voor zijn, zou ik je adviseren even naar deze drogist te gaan en te kijken of ze er nog zijn. En anders even geduld, want ik gok zomaar dat het voor de zomer groots wordt geintroduceerd.

Oh en ben je niet zo van deze smaak? (I doubt it!) Er is ook nog een variant met framboos!

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

daisieskitchen.com, milka, collage, review, reep, chocoladereep, karamel, biscuit, pure chocolade, kruidvat, goedkoop, budget, budgetproof, chocoholic, smaak, proeven, testen, test, rennen, chocolade, chocolate

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s