SALADE GEITENKAAS & TOMATEN

daisieskitchen.com, salade, salad, geitenkaas, goatcheese, honing, tomaat, tomaatjes, zongedroogde tomaten, cherrytomaten, snoeptomaten, maaltijd, salade, lunch, diner, food, foodie, healthy, healthyfood, healthyfoodie, foodblog, foodblogger, blog, blogger, lente, afvallen, weightloss, fitfood, fitgirl, my fit journey

Met die zonnige dagen heb ik écht zin in de lente. En dus ben ik ook direct helemaal klaar met de wat zwaardere winterkost. Tijd voor wat meer lucht en lichtheid in mijn gerechten. Vind mijn bikini-body vast ook een goed plan 😉 Daarom maak ik vandaag een salade met geitenkaas en tomaten, een combinatie van zoet en bitter. Een ware smaaksensatie in je mond!

Wat heb je nodig? Per persoon
– +/- 40 gram gemengde rucola melange
– handje cherry- of snoeptomaten
– 4 zongedroogde tomaten
– 5 plakjes geitenkaas (of anders een flinke eetlepel)
– handje walnoten
– honing

Bereidingstijd: 5 minuten

daisieskitchen.com, salade, salad, geitenkaas, goatcheese, honing, tomaat, tomaatjes, zongedroogde tomaten, cherrytomaten, snoeptomaten, maaltijd, salade, lunch, diner, food, foodie, healthy, healthyfood, healthyfoodie, foodblog, foodblogger, blog, blogger, lente, afvallen, weightloss, fitfood, fitgirl, my fit journey

Dat dit recept slechts een minuut of 5 kost, is voor mij ook een grote plus. Houd je lekker tijd over voor andere dingen (zoals nog even snel deze blogpost tikken voordat ik weer naar de volgende afspraak moet)!

Was de sla en knijp goed uit. Drapeer in een diep bord of schaal. Snijd de tomaatjes in vieren en de zongedroogde tomaten in reepjes. Ik gebruikte een geitenkaas op rol, waardoor ik mooie plakjes kan snijden, maar als je een bakje hebt is dat ook prima. Leg alles mooi neer bovenop de sla en top het af met wat walnoten en honing.

En nadat ik mooie foto’s heb gemaakt, gaat natuurlijk het mes erin, meng ik het door elkaar en geniet ik van de samenkomst van de diverse smaken. Enjoy!

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

daisieskitchen.com, salade, salad, geitenkaas, goatcheese, honing, tomaat, tomaatjes, zongedroogde tomaten, cherrytomaten, snoeptomaten, maaltijd, salade, lunch, diner, food, foodie, healthy, healthyfood, healthyfoodie, foodblog, foodblogger, blog, blogger, lente, afvallen, weightloss, fitfood, fitgirl, my fit journey

daisieskitchen.com, salade, salad, geitenkaas, goatcheese, honing, tomaat, tomaatjes, zongedroogde tomaten, cherrytomaten, snoeptomaten, maaltijd, salade, lunch, diner, food, foodie, healthy, healthyfood, healthyfoodie, foodblog, foodblogger, blog, blogger, lente, afvallen, weightloss, fitfood, fitgirl, my fit journey

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s