BABYSHOWER SNACKS

daisieskitchen.com, babyshower, snack, hapjes, zwanger, vrouw, vriendin, zus, muisjes, gekleurde muisjes, negerzoen, chocozoenen, muisje, baby, babies, cupcake, diy, bakken, recept, chocola, fondant, bakdag

De lente luidt altijd de tijd voor nieuw leven in. Zo ook in mijn omgeving. Ik kan het aantal hoogzwangere dames niet meer op één hand tellen. En anno 2017 komen daar ook babyshowers bij kijken. Niet bekend met dat fenomeen? Het is overgewaaid uit Amerika en op deze dag wordt de mommy-to-be verrast door vriendinnen, zussen, tante en (schoon)moeder met een gezellige bijeenkomst, vol hapjes, spelletjes en cadeautjes. Afgelopen weekend was de shower van mijn schoonzus en de organisatie had iedereen gevraagd iets te eten mee te nemen. Tijd om iets creatiefs te doen dus met het thema baby (en voor deze post wel handig; ze willen niet weten wat het wordt, dus roze en blauw worden door elkaar gebruikt).

Omdat ik gigantisch in tijdnood kwam (zaterdag betekent voor vele van ons toch rennen, vliegen). Tussendoor de puppycursus en het werken aan mijn blog, nog even gauw boodschappen gedaan. Ik had een tof idee, maar de uitvoering bleek niet te lukken. Roze mini tompoesjes met blauwe muisjes. Kwestie van laten ontdooien en de zijkant (room) rollen in de blauwe muisjes. Bleek de fabrikant failliet te zijn en tijd om óók nog naar HEMA te gaan had ik niet. Change of plans…

daisieskitchen.com, babyshower, snack, hapjes, zwanger, vrouw, vriendin, zus, muisjes, gekleurde muisjes, negerzoen, chocozoenen, muisje, baby, babies, cupcake, diy, bakken, recept, chocola, fondant, bakdag

Op Pinterest kun je de meest leuke en lekkere ideetjes opdoen voor de babyshower. Zoals gezegd, in verband met heel weinig tijd maakte ik het me er makkelijk vanaf. Ik investeerde 5 minuten van mijn tijd, en een doos chocozoenen en een pak roze en een pak blauwe muisjes. Kwestie van met een scherp mesje voorzichtig het bovenkapje eraf snijden en muisjes instrooien. Bewaar in de koelkast en neem mee op een plat bord met een aluminiumfolie. Het was een groot succes, de zoenen waren snel op en ik baalde dat ik niet nóg een doos (12 stuks) had klaargemaakt.

daisieskitchen.com, babyshower, snack, hapjes, zwanger, vrouw, vriendin, zus, muisjes, gekleurde muisjes, negerzoen, chocozoenen, muisje, baby, babies, cupcake, diy, bakken, recept, chocola, fondant, bakdag

Vriendin Aurely had wél veel tijd, liefde en aandacht besteedt aan haar baby cupcakes. Echt, die stalen de show van de tafel. Al de hele ochtend stuurde ze me updates van haar kleine kunstwerkjes en ik baalde oprecht dat ik zelf niet zoveel mogelijkheid had om zoiets moois te maken. Ze bakte cupcakes (1/2 gewoon, 1/2 in blauw of roze), besmeerde ze met botercrème en maakte met fondant het gezichtje, mutsje en speentje. ZO SCHATTIG!

daisieskitchen.com, babyshower, snack, hapjes, zwanger, vrouw, vriendin, zus, muisjes, gekleurde muisjes, negerzoen, chocozoenen, muisje, baby, babies, cupcake, diy, bakken, recept, chocola, fondant, bakdag

Maar wat dacht je bijvoorbeeld van lange vingers, gedipt in gesmolten chocola en gekleurde muisjes? Werkt ook met Nijntje koekjes of marhsmellows. Ja, er is keuze genoeg om creatief te zijn op de babyshower. Wat is jouw favoriet? – Daisy

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

daisieskitchen.com, babyshower, snack, hapjes, zwanger, vrouw, vriendin, zus, muisjes, gekleurde muisjes, negerzoen, chocozoenen, muisje, baby, babies, cupcake, diy, bakken, recept, chocola, fondant, bakdag

daisieskitchen.com, babyshower, snack, hapjes, zwanger, vrouw, vriendin, zus, muisjes, gekleurde muisjes, negerzoen, chocozoenen, muisje, baby, babies, cupcake, diy, bakken, recept, chocola, fondant, bakdag

Advertenties

Een gedachte over “BABYSHOWER SNACKS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s