IK BEN ER NOG HOOR…

daisieskitchen.com, food journal, update, persoonlijk, eten, food, foodie, werken, inspiratie, blog, bloglife, zij&zeeuws, redactie

Het was nogal stil hier op deze site de afgelopen maand. Heel. Erg. Stil. Dat had verschillende redenen, die er allemaal op neer komen dat ik het te druk had. In mijn agenda én in mijn hoofd. En met een druk hoofd kun je niet op leuke receptjes komen. Persoonlijk crave ik dan ook alleen maar naar suiker, pizza en friet en daar komt mijn dieet van de afgelopen 6 weken dan ook ongeveer wel op neer. Tijd voor verandering!

Verandering is ook precies wat nodig is, maar ook de reden achter mijn drukke periode. In een notendop: ik besloot 2 maanden geleden mijn contract bij mijn werkgever niet te verlengen en eventjes een baan te zoeken waarbij ik niet 8 uur per dag naar een beeldscherm zit te staren. Die mogelijkheid kwam al vrij snel voorbij, sneller dan gedacht (ik sta een paar uur per week bij The  Juice Bar in Goes sapjes te maken, bliss balls te draaien en content te schieten voor social). Zat ik mooi bijna 2 maanden met 2 baantjes. Super leuk, maar wel ontzettend druk! Zeker met 2 blogs (waarbij ik in totaal 7 -8 posts per week produceer), 2x per week puppycursus, een man die aandacht wil, een huishouden en ook nog proberen een sociaal leven te behouden…

De laatste week van deze gekte is nu eindelijk aangebroken en ik merk dat niet alleen mijn agenda maar ook mijn hoofd rustiger worden. Ook de inspiratie in de keuken komt weer terug. Ik ben dus al bezig met het voorbereiden van nieuwe recepten en maak ’s avonds af en toe iets anders dan pasta met een potje pesto. Vorige week heb ik al een overheerlijk gerecht gemaakt voor de nieuwe editie van Zij & Zeeuws die in juni uitkomt. En vanaf volgende week – beloofd! – komen er hier weer fijne receptjes voorbij.

Sterker nog: ik heb allemaal lekkere dingen bedacht om voor mijn afscheid te maken volgende week. Goede reden om daar direct foto’s van te schieten en zo nieuwe content te maken! Oh en ondanks al dat slechte eten vind de weegschaal me nog steeds lief. Wederzijds! Een paar dagen geleden was ik zelfs even onder de 80 kilo WOOPWOOP! Lang geleden dat ik dat woog. Dus als ik over een week in wat rustiger vaarwater terechtkom, is het ook weer tijd om die suikers en chocola aan de kant te schuiven en terug te focussen op het behalen van mijn doelgewicht. Nog 2 kilo jongens! En wie weet lukt 5 ook wel.

– Daisy 

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s