JAMIES ITALIAN ROTTERDAM 

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

Onlangs was ik winkelen in Rotterdam. Het was een heerlijk zonnige dag en ik was nog helemaal niet klaar om naar huis te gaan. Ik besloot nog even een hapje te eten en was (niet geheel toevallig) bij de Markthal. En omdat ik zoveel goede verhalen had gehoord koos ik voor Jamies Italian. Benieuwd hoe het eruit ziet en hoe het smaakte? 

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

Ik werd verwelkomd door een aantal knappe dames die vroegen of ik had gereserveerd. Nee, helaas niet. Ik was bang dat ik achter het net zou vissen, maar omdat ik vroeg was boden ze me een tafeltje aan voor 45 minuten want alles was gereserveerd. Top! Omdat ik in de markthal al aardig had gesnoept was een 3-gangenmenu toch niet mijn keuze geweest. Een snelle pasta met een goed glas wijn was meer dan voldoende.

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

We werden direct super goed geholpen en hadden fantastische bediening. Ook was onze keuze snel gemaakt. Er is werkelijk voor ieder wat wils, maar toch is de kaart toch niet zo uitgebreid dat je niet kunt kiezen. Fijn als je snel weer weg moet dus! Mijn man koos voor de Krab Spaghetti, met chili, kappertjes, venkel, witte wijn, knoflook, lemon zest en olijfolie. Ik ging voor de linguini met garnalen, knoflook, venkel, tomaat, chili, saffraan, visbouillon en rucola. Hoe de wijn heette weet ik niet meer, maar hij was verrukkelijk!

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

Wij zaten beneden, maar je kunt ook boven zitten. Qua interieur is alles top op elkaar afgestemd. De look is industrieel met warme accenten door hout en stofgebruik. Door de verschillende hoekjes en gangetjes die gemaakt zijn, voelt het heel knus en gezellig. Nadat we onze keus hadden opgegeven ben ik met mijn camera op onderzoek uit gegaan. Zo heb je beneden de anti-pasta keuken en de bar. Boven zit de grote keuken en de toiletten. Zelfs die laatste zien er tof uit! Maar ik denk dat mijn favo plaatsje toch zou zijn boven bij het raam, met het geweldige uitzicht over Rotterdam.

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

Ik snap wel waarom deze zaak elke dag afgeladen vol zit én het dus handig is om te reserveren. Onze borden waren namelijk zeer goed gevuld en dat bij Jamies Italian alles vers wordt gemaakt kun je proeven. Ik heb namelijk niet eerder zo’n lekker bord pasta op. Je kon de individuele ingrediënten goed van elkaar onderscheiden. En ik vind het fijn dat ik niet hoef te zoeken naar de garnalen in m’n gerecht.

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

Toen de rekening kwam, was ik ook erg blij. Het is namelijk absoluut niet duur om bij Jamies Italian te eten. Wij hadden allebei de duurste pastagerechten, en moesten voor 2 personen inclusief drankjes 37 euro aftikken. Echt, als Jamies Italian dichterbij zou zitten zou ik hier zeker weten héél vaak te vinden zijn. De combinatie van heerlijk, vers en goedkoop eten met zéér vriendelijk en capabel personeel is goud. Aanrader!

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

daisieskitchen.com, jamies italian rotterdam, italiaans, goedkoop, budget, lekker, uit, review, linguini, vis, gamba, krab, spaghetti, pasta

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s