UIT TIP: CUISINE MACHINE VLISSINGEN

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Sinds een paar jaar zijn food festivals helemaal hot. Als echte foodie bevind ik me daar natuurlijk graag. De meest creatieve stands en wagentjes, gevuld met het heerlijkste eten en drinken. Dagen die worden gevuld met gezelligheid, muziek, fijne mensen en heerlijk eten. YES! Dit Pinksterweekend is het Cuisine Machine in Vlissingen. Met gratis toegang en parkeren, genoeg vertier voor de kids en mogelijkheid om heerlijk buiten in de zon of schaduw te zitten óf gewoon binnen in de Machinefabriek. Ik ging kijken en ga jou zeker weten overtuigen dit weekend ook nog te gaan!

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Dit is alweer de derde editie van het grootste foodtruck festival van Nederland. Ik had er al veel over gelezen, maar eerlijk gezegd was dit mijn eerste keer. Maar ik kan alvast verklappen dat het de verwachtingen zeker oversteeg! De Machinefabriek in Vlissingen is een zeer toffe locatie, er is ruim voldoende parkeergelegenheid en het festival is ruim opgezet. Er is werkelijk qua eten en drinken voor ieder wat wils. Van een speciaal biertje tot een cocktail en van een hartige crêpe, via een bakje cookie dough naar huisgemaakte risotto. En dan heb ik de gekste dingen nog niet opgenoemd!

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke bitterballen gevuld met spinazie en feta? De krokante korst is perfect, helemaal mijn smaak. Het meest bijzondere wat ik heb geproefd vandaag, was de Noodle Burger. Jazeker, je leest het goed. Een burger (van rund, kip of vega!), die in plaats van op een broodje op twee helften noodles ligt. Erg smakelijk in combinatie met de saus en de Aziatische groentjes zoals de Vlaamse jongens dit noemen. Hoe ze er bij kwamen dit te maken? Na een nachtje stappen had de één zin in een vette burger en de ander in noodles. Zo simpel kan het soms zijn hè.

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

De sfeer die er hangt is werkelijk super relaxt. Wat mij betreft het ware festival gevoel. En mocht je haar in je burger waaien (true story!), kun je bij de kapster een make-over nemen. Gaat je dat iets te ver? Een glitter tattoo of veertje in je haar behoren ook tot de opties.

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Vooraf wist ik al dat ik sowieso wat heerlijke cakejes mee naar huis zou nemen van de Cake Dealer van mijn favo theehuis HoneyPie. De meeste dingen zijn wel echt om direct op te eten en ik wist dat ik gegarandeerd met een food baby zou lopen (vandaar die losse jurk *winkwink*). Lekker voor vanavond of morgen bij de koffie. Wie wat bewaard heeft wat 😉

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Wat ik persoonlijk erg handig vind, is dat je de gerechtjes gewoon met geld kunt betalen. Bij sommigen kun je zelfs pinnen! Het drinken moet helaas wel met munten worden betaald. Het minste aantal wat je kunt kopen is 5 (à €12,50) en je kunt overgebleven munten niet inleveren. Daarnaast dien je voor je beker ook nog een halve munt te betalen. Die kun je natuurlijk wel telkens hergebruiken (je krijgt een schone bij inlevering). Dat vind ik wel een beetje minder.

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Ik heb echt een super gezellige middag gehad samen met Grace van ZeeuwsenZo (bedankt voor de foto’s!). Intussen ga ik even die food baby een plaatsje geven en m’n man lief aankijken of we er morgen nog eens heen gaan 😉 Zeker een aanrader, dus zie ik je daar? – Daisy

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook Instagram Bloglovin’ 

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

daisieskitchen.com, pinksteren, pinksterweekend, cuisine machine, vlissingen, machinefabriek, foodtruck, noodle burger, pokebowl, vis, fish, food, foodie, food baby, foodblogger, foodblog,

Advertenties

2 gedachtes over “UIT TIP: CUISINE MACHINE VLISSINGEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s