MIJN EERSTE WEEK ALS VEGAN + HOE HET BEGON

Welkom bij de eerste video van Daisieskitchen.com! Hierin leg ik uit waarom ik veganistisch wil gaan eten en hoe de eerste week mij is bevallen. Dit is de eerste video uit de serie waarbij jullie mij gaan volgen in mijn zoektocht naar het veganschap. Mocht je vragen hebben over wat ik nu wel en niet eet, over producten die ik gebruik of als je tips hebt met betrekking tot dit onderwerp: laat zeker een reactie achter!

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook – Instagram – Bloglovin’ 

Advertenties

5 gedachtes over “MIJN EERSTE WEEK ALS VEGAN + HOE HET BEGON

  1. Amandelmelk is ook goed te doen. Mag je trouwens wel geitenmelk en geitenkaas? Of ook dat niet :0 Ik had laatst ergens kokosyoghurt. Lekker vegan en super lekker! Was overigens ook in een tentje in Middelburg, maar mocht ik ergens anders iets tegenkomen in Zeeland, laat ik het je zeker weten. Ze mogen van mij zeker wat meer rekening houden met vegans in deze streek. Gewoon lekker hipster.

    Like

    • Hahaha nee ik eet niks wat van een beest komt, dus ook geen geitenmelk 😂 amandelmelk is beetje mwah… was laatst bij robuust, heerlijke koffie met havermelk 😍 zit inmiddels ook in een vegan Zeeland Facebook groep waar ook leuke tips worden gedeeld 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s