WORKSHOP FOOD STYLING MET H&M CLUB

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

Vorige week maandag kreeg ik een berichtje van fellow blogger Lindy van Boter Kaas Eieren. Of ik zin had om mee te gaan naar een workshop food styling in Amsterdam, georganiseerd door H&M Club. Ik had slechts 1 afspraak in mijn agenda staan, die ik direct kon verzetten, dus 3 dagen later zat ik ’s morgen héél vroeg in de trein richting onze hoofdstad. Super leuk én een beetje spannend, want Lindy en ik spreken elkaar al járen online maar hadden elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Het was even rennen om op tijd te zijn bij de workshop, want NS was ons niet helemaal goed gezind. Maar dat mocht de pret niet drukken en toen we bij Ninour aankwamen waren we die stress op slag vergeten. Een prachtig gedekte tafels, een berg prachtige dames (en een enkele heer). In deze post doe ik verslag van de workshop.

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

De workshop werd gegeven voor Influencer Kae Sutherland. Als eerst gingen we een Mermaid Bread maken. Eerlijk? Ik had er nog nooit van gehoord, maar het voorbeeld wat gegeven werd zag er héél tof uit. Het geheim? Je besmeert je boterham met verschillende cream cheeses, die zijn gekleurd met spirulina en matcha. Niet de meest lekkere smaakjes superfood kan ik je vertellen, maar wel een erg mooi resultaat. Ik werd wel plots lichtelijk onzeker over mijn smeerkunsten haha. Daarna mochten we het verder versieren met eetbare kraaltjes, glitters en mango in de vorm van sterretjes. Dit is mijn resultaat.

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

Vervolgens was het natuurlijk zaak de foto mooi te maken. Dat konden we doen met de toffe Home collectie van H&M. Ik ben echt verliefd op de bordjes, de kaarsenhouder en de servetten. Er stonden mooie bloemen op tafel, maar omdat iedereen die gebruikte ging ik op zoek naar wat anders. Achter me stond een vaas met een paar monstera bladen. Die vond ik mooi afsteken bij mijn donkere placemat en broodplankje.

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

Kae legde daarna uit hoe zij haar foto’s bewerkt voor Instagram. Helaas werden hier allemaal betaalde apps voor gebruikt en daar doe ik niet aan. Mijn persoonlijke (gratis!) tip: je kunt op je telefoon ook een basic versie van Lightroom downloaden. Hier kun je in elk geval makkelijk je kleur, belichting, schaduw, contrast en temperatuur bewerken.

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

Daarna werden onze broodjes even apart gezet en was het tijd om een smoothie bowl in elkaar te zetten! Iedereen kreeg een halve, uitgeholde galiameloen. Op tafel stond een overheerlijke nicecream gemaakt van rood fruit, bevroren banaan en Franse kwark. Daarnaast stond een grote schaal met verschillende soorten fruit, overheerlijke granola, kokossnippers en sesamzaad. Oh én er lagen eetbare bloemen. Luf it!

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

Na wederom een fotosessie, was het natuurlijk tijd om die prachtige dingen op te smikkelen. Het broodje heb ik overigens laten staan, omdat ik door de nicecream alweer zuivel binnen kreeg en ik daar natuurlijk eigenlijk feitelijk mee gestopt ben… Na afloop kregen we nog een hele toffe goodie bag mee naar huis met allemaal toffe H&M Home items. En het aller leukste: een gepersonaliseerd ontbijtbordje. Hoe lief?!

daisieskitchen.com, boterkaaseierenblog, blog, event, evenement, h&m club, H&M home, kae sutherland, blog, blogger, foodblog, food styling, producten, bloemen, ondergrond, social media, instagram, influencer, foodie, amsterdam, ninour

Nogmaals dank Lindy voor de uitnodiging! Was super leuk om daarna nog de hele dag in Amsterdam door te brengen 🙂 Daarnaast dank aan H&M Home, Ninour Amsterdam en Kae Sutherland voor het organiseren en de uitleg.

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook – Instagram – Bloglovin’ 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s