DE LIFESTIJLKAMER GOES

daisieskitchen.com, de lifestijlkamer, goes, vegan, vega, sport, gezondheid, eten. voeding, dietiek, afvallen, koffie, coffee, cappuccino, sue rotterdam, kromkommer, soep, to go, station, hotspot, uit

Als newly-vegan is het nogal een opgave om, in het Zeeuwse, buiten de deur koffie met een gebakje te scoren. Tot nu! Sinds kort heeft De Lifestijlkamer zich gevestigd aan de M.A. De Ruyterlaan in Goes. In eerste instantie dacht ik dat het een woonwinkel was toen ik er voorbij liep. Echt een gezellige, warme, woonkamersfeer straalt het uit. Niets is minder waar, want hier kun je naast gezonde sapjes, soepjes, slaatjes kopen dus ook vegan koffie drinken, verantwoorde gebakjes smikkelen én sporten!

Ik volgde ze al een tijdje op Instagram, maar toen ik onlangs mijn contract officieel mocht ondertekenen om de hoek van De Lifestijlkamer én ze de dag daarvoor publiceerde dat ze zowel soja- als havermelk hadden voor in de cappuccino MOEST ik mezelf natuurlijk wel even trakteren. En dat was echt een héle goede keus kan ik je vertellen! De koffie die gezet wordt is van Nespresso en de taartjes (die allemaal vegan en suikervrij zijn!) komen vers vanuit Sue Food Rotterdam. Gezond én verantwoord.

daisieskitchen.com, de lifestijlkamer, goes, vegan, vega, sport, gezondheid, eten. voeding, dietiek, afvallen, koffie, coffee, cappuccino, sue rotterdam, kromkommer, soep, to go, station, hotspot, uit

Want daar staat De Lifestijlkamer wel voor. De eigenaresse heeft de opleiding Voeding en Diëtiek gestudeerd en vervolgens doorgeleerd voor Personal Trainer. Die twee takken van sport (pun intended) komen mooi samen binnen dit bedrijf. Je kunt er namelijk niet alleen een kop koffie drinken en een verantwoord taartje eten (of die twee lekker meenemen onderweg naar de trein aangezien je daar onderweg naar toe praktisch langs loopt), maar ook trainen in de kleine maar complete sportschool.

daisieskitchen.com, de lifestijlkamer, goes, vegan, vega, sport, gezondheid, eten. voeding, dietiek, afvallen, koffie, coffee, cappuccino, sue rotterdam, kromkommer, soep, to go, station, hotspot, uit

Nu kwam ik natuurlijk niet om te sporten, maar vooral om lekker te genieten. In de vitrine stonden véél verschillende verantwoorde gebakjes om uit te kiezen. Gelukkig lag er een menukaart naast waarop de ingrediënten van ieder taartje vermeld staan. Ik koos voor de Bounty. Hier zit onder meer dadels, kokosrasp en pure chocola in. Een beste keus wel, want ik heb echt zitten genieten! De koffie was ook lekker. En vegan. Zo fijn! Ik heb er lekker van genoten in de warme woonkamer. Echt zo leuk, ik wil nu dat mijn huis er zo uitziet.

daisieskitchen.com, de lifestijlkamer, goes, vegan, vega, sport, gezondheid, eten. voeding, dietiek, afvallen, koffie, coffee, cappuccino, sue rotterdam, kromkommer, soep, to go, station, hotspot, uit

De Lifestijlkamer verkoopt ook verse salades en sapjes (to go) en heeft af en toe home made soep en vers gebakken bananenbrood. Allemaal helemaal vegan. Toch meer zin om een soepje mee naar huis te nemen zonder dat je de hele dag je tas rechtop hoeft te houden? Je kunt er ook diverse smaken soep van Kromkommer kopen. Niet bekend met die laatste? Zij maken soep van groenten die er een beetje gek of niet zo lekker uitzien en dús niet worden verkocht in de winkel. Terwijl de smaak en kwaliteit verder top is. Zij redden deze groentes van de afvalcontainer. Ook nog eens maatschappelijk én milieubewust dus zo’n zakje soep.

Ik weet wel waar je me kunt vinden als je me kwijt bent in Goes. Bij De Lifestijlkamer dus. Koffie drinken en gebakjes eten.

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook – Instagram – Bloglovin’ 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s