DAISIESKITCHEN GAAT STOPPEN

homeofdasies.nl, daisieskitchen.com, blog, bloggen, recepten, keuken, koken, food, foodie

Na een hele lange periode van stilte… hallo! Er is iets waar ik al een tijdje mee in mijn hoofd loop en waar ik afgelopen week voor mezelf eindelijk de knoop over heb doorgehakt. Je zag het al in de titel: Daisieskitchen.com gaat stoppen.

Dat ik een turbulent jaar achter de rug heb, is zacht uitgedrukt. In het kort: ik heb een depressie gehad (waar ik nu gelukkig 99% bovenop ben), ben langdurig werkloos geweest, heb na een kort maar intensief ziekbed mijn liefste oma verloren en heb door dit alles heel goed leren relativeren. Wat is nu belangrijk? Waar wil ik heen? Waar word IK nu gelukkig van?

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe baan, voor iets minder uren dan hiervoor. Dit heb ik kunnen spreiden zodat ik lekker om half 3 naar huis kan. Hierdoor heb ik meer tijd voor Bentley, het huis én ZZP opdrachten die de laatste tijd steeds meer komen. En ik kan nu al concluderen dat ik dáár heel blij van word!

Daarbij is Daisieskitchen heel erg op de achtergrond geraakt. Waar ik eerst – dankzij mijn grote vriend depressie – totaal geen inspiratie had en überhaupt weinig behoefte had aan koken, komt dat nu gelukkig wel wat meer terug. Alleen kan ik die inspiratie nu kwijt in een langdurige opdracht waarbij ik per maand een aantal recepten met foto’s uit werk voor een opdrachtgever. Alles leuk en aardig, koken, schrijven én fotograferen maken mij blij. Alleen is Daisieskitchen een hobby project geweest waar ik geen geld aan verdien. Daarnaast is Daisieskitchen in de tijd dat ik ermee bezig ben niet uitgegroeid tot wat ik ervan had gehoopt. De statistieken liegen er niet om.

homeofdasies.nl, daisieskitchen.com, blog, bloggen, recepten, keuken, koken, food, foodie

De statistieken voor mijn andere blog, homeofdaisies.nl gaan significant beter. En na een kort onderzoekt blijkt dat daar nog steeds interesse is naar recepten. Dus verhuis ik die langzaamaan weer terug. Terug naar de oude situatie, maar ook weer niet helemaal. Want waar ik in beginsel wekelijks op donderdag een recept deelde op homeofdaisies, zal dit nu slechts sporadisch worden. Wanneer ik daar zin in heb. Geen verplichte nummertjes meer.

Dus mocht je mij en mijn vegan recepten niet willen missen, volg me dan ook zeker op de andere kanalen.

Dat ik stop met Daisieskitchen betekent ook dat er een eind komt aan mijn redactiewerk voor Zij&Zeeuws. Ook dit deed ik als hobby project. Ik kreeg er niet voor betaald en zag hier geen rendement van in bijvoorbeeld meer volgers of pagina bezoeken. De editie die in september uitkomt zal mijn laatste bijdrage bevatten.

Voorlopig zal deze site nog wel in de lucht blijven, dus als je ie favoriete recepten wilt bewaren kun je die nog eventjes terugvinden. In januari gaat deze site offline.

Dan rest mij enkel nog jou te bedanken voor het volgen, lezen en delen van mijn blogs en foto’s. Hopelijk verhuis je met mij mee naar Homeofdaisies. Hier vind je naast recepten, personal lifestyle, beauty en travel berichten. Ik vlog wekelijks mijn leven en laat ook hierin regelmatig zien wat er op tafel staat. Eten is en blijft immers een van mijn favoriete bezigheden 😉

Liefs Daisy

Volg Daisies Kitchen ook op Facebook – Instagram – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s